Τελευταία Νέα:
Advertisement

Αρχική » , » MERCEDES: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

MERCEDES: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Αναρτήθηκε από enkinisi στις 29 Αυγούστου 2015 | 09:36

Το ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ «παρακολουθεί» την Team Reset πολύ πρίν από τους Ελληνικούς τελικούς
και φυσικά της εύχεται κάθε επιτυχία, διότι την αξίζει
Τα αστέρια συναντιούνται
Η Mercedes-Benz, πάντα αρωγός σε εξαιρετικές προσπάθειες που προάγουν την εξέλιξη, κυρίως όταν αυτές προέρχονται από ταλαντούχους νέους, είναι περήφανος, platinum χορηγός της ομάδας Team Reset. Η 6μελής ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια της Θεσσαλονίκης κέρδισε τους Πανελλαδικούς Τελικούς και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας “Formula 1 in Schools” από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2015 στη Σιγκαπούρη.  Ο Διαγωνισμός “F1 in Schools” είναι ο μεγαλύτερος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός τεχνολογίας στον κόσμο και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις Φυσικές Επιστήμες, τις Νέες Τεχνολογίες, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά (STEM Education).Πραγματοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες, με τη συμμετοχή πάνω από 17.000 μαθητών ηλικίας 9-19 ετών. 

Η ώρα για τη Σιγκαπούρη πλησιάζει
Το αντικείμενο του Διαγωνισμού είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή μιας μικρογραφίας αγωνιστικού αυτοκινήτου Formula 1. Δουλεύοντας σε ομάδες 3-6 μελών, ο καθένας αναλαμβάνει συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ρόλους, προετοιμάζει ένα αναλυτικό πλάνο ενεργειών & διαχείρισης πόρων και αναζητά ενεργά υποστηρικτές της προσπάθειάς τους. Με τον τρόπο αυτό, η εκπαίδευσή τους σε διάφορους τομείς γίνεται με τον πιο διασκεδαστικό γι’ αυτούς τρόπο, ενώ πέραν της μαθησιακής πλευράς προάγεται σθεναρά η ομαδικότητα και η συνεργασία. 

Η Mercedes-Benz είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα δώσει το όνομά της στο λιλιπούτειο μονοθέσιο. Η ομάδα TEAM RESET έχει κάνει μία πολύ σοβαρή προσπάθεια και αν ακολουθήσει τα χνάρια της ομάδας Mercedes AMG Petronas με τις επιτυχίες της στα σιρκουί, τότε σίγουρα διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στο βάθρο των νικητών! 

Του Σωτήρη Βουτσελά
Μοιράσου αυτό το άρθρο :
 

Copyright © 2013 - © 2016 ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ - All Rights Reserved
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
..