Τελευταία Νέα:
Advertisement

Αρχική » , » OPEL: ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

OPEL: ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Αναρτήθηκε από enkinisi στις 29 Αυγούστου 2015 | 11:03

Combo, Movano, Vivaro
Υπερσύγχρονοι κινητήρες diesel προδιαγραφών Euro 6, πρόσθετα συστήματα υποστήριξης για μεγαλύτερη άνεση είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Opel για το Model Year 2016. Αυτό σημαίνει ότι τα Opel Vivaro, Movano και Combo είναι άριστα προετοιμασμένα για τις όποιες προκλήσεις χρειαστεί να αντιμετωπίσουν. «Οι νέοι, υπερσύγχρονοι κινητήρες diesel αυξάνουν περαιτέρω  την απόδοση των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων μας. Σε συνδυασμό και με την αυξημένη γκάμα επιλογών προαιρετικού εξοπλισμού, τα Vivaro, Movano και Combo γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά για τους πελάτες μας,» δήλωσε ο Steffen Raschig, Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων της Opel/Vauxhall.

Vivaro
Η δεύτερη γενιά του Opel Vivaro, του bestseller της μάρκας στην κατηγορία LCV με ετήσια παραγωγή περίπου 50.000 μονάδων κάθε χρόνο, λανσαρίστηκε το φθινόπωρο του 2014. Από το model year 2016, το Vivaro Combi θα διατίθεται με νέους κινητήρες turbo diesel. Ο νέος 1.6 BiTurbo CDTI θα διατίθεται με 125 ίππους και ροπή 320 Nm. Η έκδοση 125 hp χρειάζεται μόνο 5,7 lit diesel, που αντιστοιχεί σε 149 γρ. CO2 /χλμ.  Ο κινητήρας συνδυάζεται με Start/Stop και μηχανικό εξατάχυτο κιβώτιο και χάρη στο σύστημα BlueInjection SCR της Opel, πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6.

Movano
Τα Movano Combi και Movano Bus διατίθενται επίσης με νέους κινητήρες 2.3 BiTurbo diesel. Χάρη στο σύστημα μετεπεξεργασίας καυσαερίων BlueInjection της Opel, αυτοί οι κινητήρες πληρούν τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6. Ο ισχυρότερος κινητήρας του Movano Combi αποδίδει τώρα 170 ίππους και ροπή 380 Nm. Πρόκειται για μία αύξηση 20 Nm και 7 ίππων συγκριτικά με το προηγούμενο Movano Combi. Παράλληλα η κατανάλωση μειώνεται κατά 0,1λτ./100χλμ. Η Opel διαθέτει επίσης έναν πολύ αποδοτικό κινητήρες BiTurbo για το Movano Bus. Ο 2.3 BiTurbo 163 ίππων θα αντικαταστήσει τον τρέχοντα κορυφαίο κινητήρα της γκάμας 150 hp στο Movano Bus. Η νέα μονάδα θα αποδίδει 380 Nm – αύξηση 9%. Όλοι οι νέοι κινητήρες συνοδεύονται από Start/Stop και ένα πρόσθετο, επιλέξιμο ECO mode και συνδυάζονται με μηχανικό, εξατάχυτο κιβώτιο. 

Του Σωτήρη Βουτσελά
Combo
Μοιράσου αυτό το άρθρο :
 

Copyright © 2013 - © 2016 ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ - All Rights Reserved
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
..