Τελευταία Νέα:
Advertisement

Αρχική » , » NEO RENAULT TALISMAN ESTATE: ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ

NEO RENAULT TALISMAN ESTATE: ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ

Αναρτήθηκε από enkinisi στις 28 Αυγούστου 2015 | 11:04

Οι station εκδόσεις έχουν μεγάλη απήχηση στην Ευρώπη,
σε αντίθεση με το ότι συμβαίνει στη χώρα μας
Μπορεί στη χώρα μας τα wagon μοντέλα να μην έτυχαν θερμής αποδοχής, αυτό όμως αφενός δεν μειώνει τη χρηστικότητα και τον σημαντικό λόγο ύπαρξης τους, αφετέρου δεν πτοεί ούτε κατ’ελάχιστο τις αυτοκινητοβιομηχανίας στη δημιουργία νέων. Έτσι λοιπόν η Renault προχώρησε στη παρουσίαση της estate έκδοσης του ολοκαίνουριου Talisman, το οποίο επί της ουσίας θα είναι ο αντικαστάτης της Laguna. H νέα έκδοση του μοντέλου διαθέτει τις ίδιες ακριβώς εξωτερικές διαστάσεις με εκείνες του τετράθυρου (Μήκος x Ύψος x Πλάτος: 4,86x1,87x1,46 μ.), ενώ απαράλλαχτο παραμένει και το μεταξόνιό του.
Για την συμπεριφορά του στον δρόμο θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να το οδηγήσουμε για να έχουμε συμπεράσματα
Ωστόσο, εξαιτίας της διαφορετικής σχεδιαστικής προσέγγισης του πίσω μέρους αλλά και του «τελειώματος» της οροφής, οι πίσω επιβάτες απολαμβάνουν μεγαλύτερες ανέσεις και συγκεκριμένα 30 χλστ. επιπλέον «αέρα» για τα κεφάλια τους. Σε ότι έχει να κάνει με το χώρο φόρτωσης, οι Γάλλοι μας ενημερώνουν πως η αποθηκευτική ικανότητά του ανέρχεται στα 572 λίτρα με τα πίσω καθίσματα στην κανονική τους θέση, τιμή που παραδόξως είναι μικρότερη εκείνης της 4θυρη εκδοχής (608 λίτρα).


Οι διαστάσεις του παρέμειναν αναλλοίωτες
Σε ότι έχει να κάνει με τα κινητήρια σύνολα που φιλοξενούνται κάτω από το εμπρός καπό, οι ιθύνοντες της Renault ακολούθησαν τη σίγουρη οδό ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους στους βενζινοκινητήρες  Tce 150 και TCe 200, οι οποίοι συνδυάζονται με το 7τάχυτο EDC κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της εταιρείας. Στην αντίπερα όχθη, η γκάμα των πετρελαιοκινητήρων περιλαμβάνει τον αξιόμαχο 1.600άρη dCi, σε εκδόσεις 130 και 160 ίππων, καθώς και τον «βασικό» dCi 110.Του Σωτήρη Βουτσελά
Αρκετά δυναμικό το πλαϊνό του
Η εικόνα του εσωτερικού δεν αναμένεται να έχει διαφορές σε σχέση με αυτή του 4θυρου, που βλέπετε στη φωτογραφία
Μοιράσου αυτό το άρθρο :
 

Copyright © 2013 - © 2016 ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ - All Rights Reserved
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
..