Τελευταία Νέα:
Advertisement

Αρχική » , » HYUNDAI: ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

HYUNDAI: ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Αναρτήθηκε από enkinisi στις 14 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:02

Πολύ ενδιαφέρουσα, σχεδιαστικά και όχι μόνο,
η κροσσόβερ εκδοχή του νέου i20
Η Hyundai Motor επέλεξε τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης για να επιδείξει το πάθος της μάρκας, με νέα μοντέλα, πρωτότυπα αυτοκίνητα με όραμα και καινοτόμες τεχνολογίες. Το νέο i20 Active και το νέο Santa Fe κάνουν την πρεμιέρα τους στο περίπτερο της Hyundai και ενσωματώνονται στη νεώτερη γκάμα της εταιρείας στην Ευρώπη, με όλα τα μοντέλα έχουν ηλικία μικρότερη των δύο ετών. Η Android Auto τεχνολογία κατοπτρισμού σε smartphones κάνει το ντεμπούτο της στη Νέα i40, τοποθετώντας τη Hyundai μεταξύ των πρώτων στην Ευρώπη που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Το πάθος της εταιρείας για τη σχεδίαση παρουσιάζεται στο πρωτότυπο μοντέλο Vision G coupe, που πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην έκθεση και προσφέρει μια πρόγευση σχετικά με την εξέλιξη του σχεδιασμού της Hyundai και των μελλοντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας της εταιρείας. Το πάθος για επιδόσεις αντικατοπτρίζεται στη νέα σειρά Hyundai “N” αλλά και σε συναρπαστικά πρωτότυπα μοντέλα, όπως το Ν 2025 Vision Gran Turismo.

Το νέο Santa Fe είναι ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο,
το οποίο ελπίζουμε πως οι καταστάσεις στη χώρα μας
θα επιτρέψουν την εισαγωγή του
Το νέο i20 Active θα επεκτείνει περαιτέρω τη σειρά i20, όταν θα ξεκινήσει η διάθεσή του στην Ευρώπη από τις αρχές του 2016, συνδυάζοντας το ευρύχωρο,  πεντάθυρο i20 με το σπορ i20 Coupe. Το συμπαγές crossover χαρακτηρίζεται από έναν ξεχωριστό σχεδιασμό και αυξημένη ευελιξία, για τους πελάτες με περιπετειώδη τρόπο ζωής. Με σκοπό να δοθεί στο i20 Active μια χαρακτηριστική μορφή crossover, διαθέτει αυξημένη  απόσταση από το έδαφος κατά 20 mm σε σχέση με το πεντάθυρο i20 καθώς και διαφορετική ρύθμιση στις αναρτήσεις. Πιο ψηλή είναι επίσης και η θέση οδήγησης, ώστε να προσφέρει εξαιρετική ορατότητα στον οδηγό. Ο περιπετειώδης χαρακτήρας του οχήματος τονίζεται από τις ποδιές που υπάρχουν στο εμπρός και το πίσω μέρος και την επένδυση στους θόλους των τροχών που το κάνει να ξεχωρίζει από τα συμβατικά μοντέλα της κατηγορίας Β.

Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ένας νέος τρικύλινδρος 1.0-λίτρων υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης είναι διαθέσιμος σε δύο εκδόσεις ισχύος σε όλη τη γκάμα του i20 από το τέλος του 2015. Η έκδοση των 100 PS είναι εστιασμένη στη μεγιστοποίηση της οικονομίας καυσίμου, ενώ η έκδοση των 120 PS δημιουργήθηκε για να προσφέρει πιο σπορ οδήγηση, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση.

Ένα κόνσεπτ που δείχνει το σχεδιαστικό μέλλον της Hyundai
Το νέο Santa Fe παρουσιάζει σχεδιαστικές βελτιώσεις και μια νέα προηγμένη σειρά  ενεργητικής ασφάλειας, άνεσης και ευκολιών. Το δημοφιλές SUV είναι το μακροβιότερο μοντέλο της Hyundai Motor στην Ευρώπη και αποτελεί την εικόνα της μάρκας, έχοντας χτίσει φήμη για τα εκλεπτυμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της εταιρείας. Το εκλεπτυσμένο προφίλ του νέου Santa Fe δημιουργεί μια σπoρ, μοντέρνα παρουσία που αντικατοπτρίζει τη νέα εμφάνιση της οικογένειας Hyundai. Μέσα στην καμπίνα, ευφυής σχεδιαστικές αναβαθμίσεις και νέα υλικά υπογραμμίζουν τη θέση του μοντέλου ως ναυαρχίδα της μάρκας στην κατηγορία των SUV. Μια σειρά από νέες τεχνολογίες αιχμής στους τομείς ενεργητικής ασφάλειας και άνεσης εισάγονται στο αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένων των Autonomous Emergency Braking, Rear-Cross Traffic Alert, Smart Cruise Control, Blind Spot Detection, Lane Change Assist και High Beam Assist, όλες προσανατολισμένες στην περαιτέρω ενίσχυση της οδηγικής άνεσης και ασφάλειας.

Φυσικά η συνδεσιμότητα είναι ένα από τα ζητούμενα
σε κάθε σύγχρονο αυτοκίνητο
Το δυναμικό πρωτότυπο coupe Vision G παρουσιάζει τη σχεδιαστική εξέλιξη των μελλοντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας Hyundai καθώς και τις προηγμένες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ελέγχου των μοντέλων. Ο μοναδικός «sling-shot» σχεδιασμός και τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του πρωτοτύπου αναπτύχθηκαν μέσω της συνεργασίας των Κέντρων Σχεδιασμού της Hyundai σε παγκόσμιο επίπεδο. Νέα χαρακτηριστικά όπως μια πρωτοποριακή οθόνη αφής με κυρτή οθόνη προσθέτουν ένα ήρεμο, υψηλής ποιότητας εσωτερικό.

Του Σωτήρη Βουτσελά
Μοιράσου αυτό το άρθρο :
 

Copyright © 2013 - © 2016 ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ - All Rights Reserved
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
..