Τελευταία Νέα:
Advertisement

Αρχική » , » NISSAN: ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

NISSAN: ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Αναρτήθηκε από enkinisi στις 2 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:00


Σε μία εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ειδικά για τους επαγγελματίες, η Nissan προχωράει σε μία πολύ σημαντική κίνηση, προσφέροντας στην αγορά των επαγγελματικών οχημάτων της,  πλήρη εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών  ή 160,000χλμ, για όλη την γκάμα  των φορτηγών και βαν που διαθέτει,  με ημερομηνία πρώτης αγοράς την 1η Σεπτεμβρίου 2015.    

Η Nissan  προσφέρει τη συγκεκριμένη πλήρη εργοστασιακή εγγύηση, καλύπτοντας τον πελάτη της,  αναφορικά με μία πλειάδα πολύ σημαντικών στοιχείων, όπως το πλαίσιο, τον κινητήρα, την μπαταρία αλλά και το χρώμα του οχήματος. Επιπλέον, η  συγκεκριμένη εγγύηση καλύπτει ακόμα και τα γνήσια αξεσουάρ που τοποθετούνται στο  όχημα. 

Η Nissan διαθέτει  μία από τις μεγαλύτερες σειρές  επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη,  που περιλαμβάνει το τρέχων  Navara (αλλά και το επερχόμενο νέο NP300 από τις αρχές του 2016), τα  NV200, NV400, όπως  και τα NT400 Cabstar και NT500 Atleon. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εγγύησης εντάσσεται και η επιβατική 7θέσια έκδοση του NV200, του  γνωστού Evalia.

Του Σωτήρη Βουτσελά
Μοιράσου αυτό το άρθρο :
 

Copyright © 2013 - © 2016 ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ - All Rights Reserved
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
..