Τελευταία Νέα:
Advertisement

Αρχική » , » HYUNDAI: AΥΞΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ

HYUNDAI: AΥΞΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ

Αναρτήθηκε από enkinisi στις 12 Οκτωβρίου 2015 | 08:06

Η αύξηση της αξίας της Hyundai τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή
Η Hyundai Motor είναι η 39η μεγαλύτερη μάρκα στον κόσμο, σύμφωνα με τα νέα αποτελέσματα που μόλις κυκλοφόρησαν από τους ειδικούς της Interbrand παγκοσμίως. Σημειώνοντας αύξηση 8,5% στην αξία μάρκας από το περασμένο έτος, που ανέρχεται σε $ 11,3 δισ, η Κορεατική εταιρεία είναι επίσης η έβδομη μεγαλύτερη μάρκα της αυτοκινητοβιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατά την τελευταία δεκαετία η Hyundai Motor έχει αυξήσει την αξία της κατά περισσότερο από $ 7 δισ, σημειώνοντας άνοδο 36 θέσεων και καθιερώνοντας την μάρκα ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα στον πλανήτη.

Στην αναβάθμιση της αξίας της Κορεάτικης εταιρίας
θα συνεισφέρει τα μέγιστα το ολοκαίνουριο i20, όπως άλλωστε…
Έχοντας μπει σε μια εντατική περίοδο αλλαγών, που χαρακτηρίζεται από το ευρηματικό και συναισθηματικό μάρκετινγκ, η Hyundai έχει ενισχύσει σημαντικά την αναγνωρισιμότητα της μάρκας από τους πελάτες. Δημιουργώντας ένα ενισχυμένο προφίλ σε όλους τους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με νέα, υψηλής ποιότητας προϊόντα, έχει αναβαθμίσει το προφίλ της ως μια μάρκα που φροντίζει τους πελάτες της και συνδέεται μαζί τους ανά τον κόσμο.


… το έκανε και το επίσης καινούριο i10
Εστιάζοντας στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μέσω μιας προσέγγισης φροντίδας, η Hyundai έχει προχωρήσει πρόσφατα στην ηλεκτρονική διαδικασία πώλησης οχημάτων και διερευνά νέους τρόπους να αλληλεπιδρά με τους πελάτες της ώστε να γίνει ένας πολύτιμος εταίρος στη ζωή τους. 

Του Σωτήρη Βουτσελά
Μοιράσου αυτό το άρθρο :
 

Copyright © 2013 - © 2016 ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ - All Rights Reserved
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
..