Τελευταία Νέα:
Advertisement

Αρχική » , » SEAT IBIZA & LEON CUPRA: ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ

SEAT IBIZA & LEON CUPRA: ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ

Αναρτήθηκε από enkinisi στις 26 Οκτωβρίου 2015 | 08:01

Η γρηγορότερη έκδοση του Ibiza και…
H Sear Τεχνοκάρ ανακοινώσε την έναρξη διάθεσης δύο νέων εκδόσεων Cupra που έρχονται να τοποθετηθούν στην κορυφή της γκάμας του νέου Ιbiza και του καταξιωμένου Leon αντίστοιχα. 

Το νέο Ibiza Cupra εφοδιάζεται πλέον με έναν νέο 1.8 λτ. κινητήρα TSI ο οποίος αποδίδει 192 ίππους και προσφέρει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 6.7”, τελική ταχύτητα  235 χλμ./ώρα και όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με μέση κατανάλωση καυσίμου μόλις 6,0 λίτρα ανά 100 χλμ. Το νέο Ιbiza Cupra 1.8 είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελίες στο Δίκτυο της SEAT σε όλη την Ελλάδα, με την τιμή για την αποκλειστικά 3θυρη έκδοση SC που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, να διαμορφώνεται στις €17.969 με όφελος προσφοράς και απόσυρσης  

…το εσωτερικό αυτής
Η κορυφαία έκδοση της γκάμας Leon, το Cupra, βελτιώνεται ακόμα περισσότερο και  αποδίδει πλέον 290 ίππους. Το νέο μοντέλο προσφέρεται σε όλα τα διαθέσιμα αμαξώματα του Leon, δηλαδή  τόσο στo  τρίθυρο SC, όσο και στο κλασική πεντάθυρο αλλά για πρώτη φορά και στην χρηστική έκδοση ST. Το Leon Cupra 290 διατίθεται τόσο με χειροκίνητο όσο και με αυτόματο κιβώτιο DSG, ενώ επιταχύνει στην διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα σε  5,7’’με τη τελική ταχύτητα να φτάνει τα 250 χλμ./ώρα  και να περιορίζεται ηλεκτρονικά. Η μέση κατανάλωση καυσίμου ανακοινώνεται στα   6,6λτ. /100χλμ ενώ οι εκπομπές CO2 βρίσκονται στα 149 γρ/χλμ.

Το Leon Cupra 290 προσφέρεται στην χώρα μας σε τιμές που ξεκινούν από €27.950 με όφελος προσφοράς και απόσυρσης για την 3θυρη χειροκίνητη έκδοση.
  
Toυ Σωτήρη Βουτσελά

Το Leon Cupra έγινε ακόμη πιο δυνατό
Ελπίζουμε να το οδηγήσουμε για να διαπιστώσουμε τις δυνατότητές του
Μοιράσου αυτό το άρθρο :
 

Copyright © 2013 - © 2016 ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ - All Rights Reserved
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
..