Τελευταία Νέα:
Advertisement

Αρχική » , » SUZUKI: ΤΟ S-CROSS ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

SUZUKI: ΤΟ S-CROSS ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

Αναρτήθηκε από enkinisi στις 2 Οκτωβρίου 2015 | 11:01

Η παράδοση των 226 νέων περιπολικών.
Φαίνεται πως η Ελληνική αστυνομία αποφάσισε επιτέλους να ανανεώσει μέρος από το γηρασμένο, επικύνδυνο και κοστοβόρο στόλο των αυτοκίνητών της με νέα, ασφαλή και σαφώς πιο οικονομικά περιπολικά. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η παράδοση  στην Ελληνική Αστυνομία, συνολικά 226 αυτοκινήτων Suzuki S-Cross, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες δέκα Περιφερειών της χώρας.

Τα οχήματα της Ε.Α. είναι εφοδιασμένα με τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 DDiS που έχει απόδοση 120 ίππων και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Διαθέτουν πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας, άνεσης, σύστημα Auto Start-Stop για επιπλέον οικονομία και βέβαια τον απαραίτητο επιπλέον ειδικό αστυνομικό εξοπλισμό. 

Ασφαλή, σύγχρονα και βεβαίως σαφώς πιο οικονομικά τόσο ως προς τη κατανάλωση
όσο και σε ότι έχει να κάνει με τη συντήρησή τους

Η Ελληνική Αστυνομία εμπιστεύτηκε την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία της Suzuki, χαρακτηριστικά, τα οποία εγγυώνται χαμηλότερο λειτουργικό κόστος χάρη στη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου καθώς και το χαμηλό κόστος συντήρησης. Μακάρι το πρόγραμμα ανανέωσης του στόλου να συνεχιστεί, έτσι ώστε οι άνθρωποι της Ελληνικής αστυνομίας να έχουν τα σωστά εργαλεία για να κάνουν τη δουλειά τους. 

Του Σωτήρη Βουτσελά
Μοιράσου αυτό το άρθρο :
 

Copyright © 2013 - © 2016 ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ - All Rights Reserved
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
..