Τελευταία Νέα:
Advertisement

Αρχική » , » VW-DAIMLER: ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

VW-DAIMLER: ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

Αναρτήθηκε από enkinisi στις 19 Οκτωβρίου 2015 | 12:33

Η Δόκτωρ που αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στην VW,
μετά την Daimler και την δικαστική της καριέρα
Το σύνθημα των σωματοφυλάκων του βασιλιά κατά τον Δουμά, ακολουθεί η VW σε μία σειρά παράλληλες ενέργειες με σκοπό να αντιμετωπίσει το σκάνδαλο του λογισμικού στους κινητήρες της και φυσικά σε δεύτερο στάδιο να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του κοινού παγκόσμια πλέον, στο όνομά της το οποίο έχει πληγεί βαρύτατα. 

Η τελευταία όμως κίνηση έκανε πραγματικά πολύ μεγάλη αίσθηση και είναι από αυτές που σπάνια γίνονται μεταξύ βιομηχανιών. Σύμφωνα λοιπόν με το Bloomberg o νέος πρόεδρος της VW επικοινώνησε με τον ομόλογό του στην Daimler (λέγε με Mercedes) και του ζήτησε να συμφωνήσει στην πρόωρη λύση συμβολαίου ανώτατου στελέχους της εταιρίας του προκειμένου να προσληφθεί στην VW στον τομέα των νομικών υποθέσεων. Πράγματι, ο πρόεδρος της Daimler συμφώνησε και από την πρώτη Ιανουαρίου 2016 η κυρία και Δόκτωρ Hohmann-Dennhardt ετών 65, συνεχίζει την καριέρα της στην VW ενώ το συμβόλαιό της με την Daimler έληγε στις 28 Φεβρουαρίου του 2017. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος αλλά και στελέχη της Dsaimler θεωρούν ότι έκαναν αυτό που όφειλαν να κάνουν από την στιγμή που τους το ζήτησαν προκειμένου να βοηθήσουν μία Γερμανική εταιρία και πόσο μάλλον μία βιομηχανία αυτοκινήτου να περάσει την εφιαλτική περίοδο που περνάει και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη και το κύρος της. 

Να αναφέρουμε ότι η Christine Hohmann-Dennhardt ήταν στην Daimler από το 2011και για να καταλάβουμε την σημαντικότητα της θέσης που κατείχε αλλά και των ικανοτήτων της, η Daimler αύξησε τις θέσεις διευθυντών από έξη σε εφτά ώστε να συμπεριληφθεί και να γίνει έτσι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της εταιρίας στο διευθυντικό σώμα. Από 1/1/2016 λοιπόν αναλαμβάνει το τμήμα νομικών υποθέσεων και όχι μόνο της VW και να μην ξεχάσουμε μία…λεπτομέρεια. Η Δόκτωρ πριν προσληφθεί στην Daimler στο αντίστοιχο τμήμα ήταν επι 11 χρόνια δικαστής στο συνταγματικό δικαστήριο της Γερμανίας. 

Του Τριαντάφυλλου Τσουλφά
Μοιράσου αυτό το άρθρο :
 

Copyright © 2013 - © 2016 ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ - All Rights Reserved
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
..