Τελευταία Νέα:
Advertisement

Αρχική » , » ALFA ROMEO GIULLIETTA: ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

ALFA ROMEO GIULLIETTA: ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

Αναρτήθηκε από enkinisi στις 3 Νοεμβρίου 2015 | 08:03

Μπορεί να αποκτά καινούριο ενδιαφέρον με τον νέο κινητήρα,
ωστόσο αρχίζει και δείχνει τα χρόνια της
Το  hatchback της Alfa Romeo, η Giulietta, εξοπλίζεται με ένα νέο κινητήρα πετρελαίου 1.6 JTDM-2, προδιαγραφών Euro 6. Ο νέος κινητήρας έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα κινητήρων του μοντέλου, οι οποίοι δίνουν λύση σχεδόν  σε κάθε οδηγική ανάγκη.  Ο νέος κινητήρας αποδίδει  120 ίππους, ενώ σε αντίθεση με τον υπερσυμπιεστή σταθερής γεωμετρίας που χρησιμοποιούσε ο προηγούμενος κινητήρας, διαθέτει υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας. Αυτή η τεχνολογική προσθήκη εξασφαλίζει πολλά πλεονεκτήματα, τόσο στον τομέα επιδόσεων, όσο και της οικονομίας, καθώς βοηθά, όχι μόνο στην αύξηση της ιπποδύναμης και των επιδόσεων, αλλά και στη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2. 

Όταν την οδηγήσουμε θα σας πούμε και τις εντυπώσεις μας
Με αυτό το μηχανικό σύνολο η Giulietta αποκτά καλύτερη επιτάχυνση, 0-100 χλμ./ώρα σε 10’’ (από 11.3’’) με την τελική της ταχύτητα να αγγίζει τα 195 χλμ./ώρα (από 185 χλμ./ώρα με τον προηγούμενο κινητήρα 105hp). Ταυτόχρονα, η μέση κατανάλωσή της σε μικτό κύκλο είναι μόλις 3,8 λίτρα/100 χλμ. (σε συνδυασμό με τα οικολογικά ελαστικά που προσφέρονται στο βασικό εξοπλισμό) και οι εκπομπές CO2 99 γρ./χλμ. 

Στην ελληνική αγορά η τιμή της Giulietta 1.6 JTDM-2 120hp ξεκινά από 21.370€, με όφελος 2.500€ και χρηματόδότηση 5,25% (περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια και όφελος απόσυρσης) ή 0% επιτόκιο για την έκδοση Progression.

Του Σωτήρη Βουτσελά
Μοιράσου αυτό το άρθρο :
 

Copyright © 2013 - © 2016 ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ - All Rights Reserved
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
..