Τελευταία Νέα:
Advertisement

Αρχική » , » SEAT: TI ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

SEAT: TI ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αναρτήθηκε από enkinisi στις 11 Νοεμβρίου 2015 | 11:31

Με όλα της τα μοντέλα θα δώσει το παρόν η Seat στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ
Η Seat Τεχνοκάρ συμμετέχει και αυτή στην Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015» και θα παρουσιάσει την πλήρη γκάμα της. Ξεκινώντας από το  αυτοκίνητο πόλης το Mii, συνεχιζοντας με το ανανεωμένο Ibiza σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις, βεβαίως το πάντα επίκαιρο Leon το οποίο μάλιστα θα πλαισιωθεί και από το  Leon X-PERIENCE 1.6 TDI 110hp 4WD, το πρώτο εντός/εκτός δρόμου Leon με ξεχωριστό σχεδιασμό και cross over χαρακτηριστικά, ενώ παρόν θα είναι και το Toledo. 

Mε αφορμή την πρώτη παρουσίαση της ειδικής έκδοσης Ibiza Connect και σε συνεργασία  με την Samsung, κατά την διάρκεια της έκθεσης θα διοργανωθεί διαγωνισμός, από τον οποίο μετά από κλήρωση θα προκύψει ένας νικητής που θα κερδίσει ένα υπερσύγχρονο κινητό τηλέφωνο Samsung A3, όμοιο με αυτό που περιλαμβάνεται  στην έκδοση Connect.

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και φέτος το καθιερωμένο Test Drive, όπου οι επισκέπτες  θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν όλα τα μοντέλα SEAT και πιο συγκεκριμένα το Mii 1.0 60hp, το Ibiza με κινητήρες 1.0 ECO TSI 110hp & 1.4 TDI 90hp, το Leon με κινητήρες 1.0 ECO TSI 115hp & 1.6 TDI 110hp και τέλος το Toledo 1.4 TDI 90hp. 


Toυ Σωτήρη Βουτσελά
Μοιράσου αυτό το άρθρο :
 

Copyright © 2013 - © 2016 ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ - All Rights Reserved
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
..