Τελευταία Νέα:
Advertisement

Αρχική » , » QUATTRO GMBH: ΚΑΛΥΤΕΡΑ AUDI SPORT GMBH

QUATTRO GMBH: ΚΑΛΥΤΕΡΑ AUDI SPORT GMBH

Αναρτήθηκε από enkinisi στις 1 Δεκεμβρίου 2016 | 07:59

Περισσότερο σημειολογικός παρά ουσιαστικός ο λόγος της, μικρής, αλλαγής του ονόματος
Με ένα σχετικά λιτό δελτίο τύπου, η Audi έκανε γνωστή στον κόσμο την απόφαση της να “αποσύρει” το όνομα quattro από τον τίτλο του τμήματος που εξέλισσε τα μοντέλα επιδόσεων της και να το αντικαταστήσει με το Audi Sport. Με λίγα λόγια, η εταιρία που από το 1983 ήταν γνωστή ως quattro GmbH, τώρα θα ονομάζεται Audi Sport GmbH.

Ο λόγος για αυτή την αλλαγή δεν είναι γνωστός αλλά ουσιαστικά, δεν αλλάζει κάτι άλλο πέρα από τον τίτλο. Η Audi Sport θα εξακολουθεί να είναι υπεύθυνη για την εξέλιξη του R8 και των RS μοντέλων της Audi καθώς και πελατειακό πρόγραμμα motorsport της φίρμας. Επιπλέον, θα αναλαμβάνει την εξατομίκευση των αυτοκινήτων του Audi exclusive προγράμματος και την Audi Sport lifestyle κολεξιόν. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Stephan Wnkelmann εξακολουθεί να είναι ο Managing Director του τμήματος και ότι η Audi Sport απασχολεί περί τα 1.200 άτομα τόσο στο Neckarsulm όπου είναι τα κεντρικά της, όσο και στο Ingolstadt.

Τέλος, η Audi Sport ανακοίνωσε ότι μέσα στους επόμενους 18 μήνες, θα λανσάρει 8 νέα μοντέλα ενώ οι αντιπροσωπείες της θα αυξηθούν από τις 370 που είναι τώρα, στις περίπου 600 μέχρι τα τέλη του 2017.   

Του Αλέξανδρου Αϊβάζογλου
Μοιράσου αυτό το άρθρο :
 

Copyright © 2013 - © 2016 ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ - All Rights Reserved
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος
..